Kino4ua.com
R

Я – мільярдер

Рік:
Ор. назва:
Io sono Tempesta
Країна:
Італія
Режисер:
Даніеле Лукетті
Тривалість:
01:42:30
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
«Я – мільярдер» – комедійна історія про чоловіка, який звик жити на широку ногу, але раптом опинився у ситуації, коли може втратити майже все, що наживав роками. У центрі сюжету знаходиться бізнесмен, який створив успішну компанію і пожинає плоди своєї роботи у вигляді численних нових контрактів і зростання бізнесу. Він на хвилі удачі. Був. Поки його не звинуватили у несплаті податків. Правоохоронці беруть чоловіка під варту, а потім йому присуджують цілий рік виправних робіт. І це краще, аніж сидіти за гратами. Так багатій опиняється у притулку для бездомних людей, де і повинен працювати. Але поки він «на курорті», на роботі катастрофа, бо там зривається дуже важливий контракт, який може врятувати його бізнес, бо він без керівника просто руйнується. Ситуація непроста і нестандартна. Чи зможе герой знайти рішення і врятувати справу свого життя від остаточного занепаду? ©Kino4ua Я – мільярдер 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?