Kino4ua.com
R

Судна ніч назавжди

Рік:
Ор. назва:
The Forever Purge
Країна:
США, Мексика
Режисер:
Еверарді Валеріо Ґоут
Тривалість:
01:43:50
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Судна ніч назавжди – трилер, у якому розповідається про те, що може статись, якщо людям дозволити хоча б один раз на рік безкарно робити все, що їм заманеться. Коли в Америці почалась криза, а люди залишились без роботи, рівень злочинності значно зріс. Поліція не могла впоратись з ситуацією, але робити щось було потрібно. Тому влада придумала хитрий хід. Керівництво країни запровадило «Судну ніч». Це означало, що на одну добу в рік будь-які закони припиняли діяти, а люди могли виражати свою агресію будь-якими способами, навіть калічити і вбивати інших. Як не дивно, але це мало помітний ефект, оскільки потім злочинів стало значно менше. Здавалось, проблема вирішена, але не зовсім. Були такі люди, які не хотіли погоджуватись з існуванням судної ночі, і вони готові були робити все, щоб її відмінили. Та чи достатньо у них сил, щоб вплинути на ситуацію? ©Kino4ua Судна ніч назавжди 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    4 серпня 2021 22:25
    + 0 -
    не досмотрел эту херню. полный бред. либеральная дичь суть которая белые все мудаки а черномазые и копченые красавчики и душки. терпеть такое не могу. хрень!  не смотрите!