Kino4ua.com
R

Брудні страхи

Рік:
Ор. назва:
Dirty Fears
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Карло Фуско
Тривалість:
01:23:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Брудні страхи – похмурий жахастик, центральним персонажем якого стає колишній пацієнт психіатричної лікарні. Чоловік тривалий час перебував у медичному закладі, але постійно обмірковував план втечі. І в певний момент він зміг вирватись на свободу. Потім він подався у гори, де знайшов покинутий готель. Привівши його трохи до тями, герой вирішив пускати туди відвідувачів. Для них він вигадав дещо оригінальне. Герой заявив, що влаштує незабутній вікенд для людей, і це для них буде безкоштовно, але лише у тому випадку, якщо вони погодяться провести ці дні без своїх телефонів. Дізнавшись про це, кілька молодих людей захотіли скористатись щедрою пропозицією незнайомця. Та вони й уявити не могли, що добровільно йдуть у жахливу пастку. І невідомо, чи вдасться хоч комусь з любителів екстремальних пригод вийти з неї живим… ©Kino4ua Брудні страхи 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?