Kino4ua.com
R

Відчай

Рік:
Ор. назва:
Desperation
Країна:
США
Режисер:
Мік Герріс
Тривалість:
02:11:37
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Відчай – детективний трилер, створений за твором Стівена Кінга. Починається історія з того, що подружжя Джексонів – Мері і Пітер, їдуть через пустелю у Неваді. Несподівано їх зупиняє місцевий шериф, який поводиться трохи дивно. Він починає оглядати авто пари, і раптом знаходить у їх багажнику пакет. Герої не розуміють, що це, бо у них такого не було, а потім виявляється, що у ньому знаходиться марихуана. Правоохоронець везе чоловіка і жінку до поліцейського відділку невеликого містечка, розташованого неподалік. Але це лише початок жахливих подій. Далі шериф убиває Пітера, а його дружину кидає за грати. Налякана жінка бачить, що там вже є інші люди, які потрапили сюди таким же страшним способом. Ніхто нічого не розуміє, але всі хочуть жити, та щоб врятуватись, людям доведеться розібратись, що ж тут насправді відбувається… ©Kino4ua Відчай 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?