Kino4ua.com
PG

Хі-Мен і Володарі Всесвіту (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
He-Man and the Masters of the Universe
Країна:
США
Режисер:
Метт Аренс
Тривалість:
00:26:00
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
На планеті Етерія існує королівство, в якому правлять король Раднор і королева Вікторія. У них є син Адам, який і є спадкоємцем престолу. Адам, як і годиться принцам, живе прекрасним і безтурботним життям. Але одного разу він дізнається одну сімейну таємницю, про яку не знали навіть його батьки. Виявляється, він народився найсильнішим воїном не тільки на рідній планеті, але і у всьому всесвіті. Про це він розповідає двом своїм товаришам, і більше нікому. Тепер Адам, справжній боєць Хі Мен. Разом зі своїми друзями помічниками, він починає боротися з чужоземними загарбниками. Його супер зброя, це чарівний меч незвичайної потуги. ©Kino4ua Хі-Мен і Володарі Всесвіту (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?