Kino4ua.com
HD 720p
R

Мертвецька темрява (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Deadhouse Dark
Країна:
Австралія
Категорія:
Режисер:
Джошуа Лонг, Розі Лурде
Тривалість:
00:15:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Альманах хоррор-фільмів з шести частин під назвою "Мертвецький пітьма" слід дивитися на нашій платформі в онлайн форматі без набридливої реклами і в чудовій якості зображення. Дві сестри відмінно проводять час на вечірці присвячене Хеллоуїну і повертаються додому по лісовій дорозі. Раптово вони помічають кинуту на узбіччі машину і вирішують зупинитися, щоб дізнатися чи не потрібна водієві допомога. Однак, поблизу не вдається виявити жодної живої душі. Поки одна з дівчат вивчає околиці, друга залазить усередину автомобіля, щоб знайти зачіпки щодо того, що тут сталося. На жаль, подібна допитливість призводить до плачевних наслідків, адже сестри виявилися у володіннях моторошного серійного вбивці. У другому епізоді розповідається про хлопця на ім'я Девід, який запросив до себе додому Еллен, познайомившись з нею по мобільному додатку. Готуючи своє житло до візиту гості, він чує підозрілий шум зі стіни, але приписує його гризунам. Коли нова знайома приходить на побачення, дивні події тільки збільшуються в кількості. ©Kino4ua Мертвецька темрява (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?