Kino4ua.com
HD 720p
R

Брудний Джон (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dirty John
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джеффрі Рейнер
Тривалість:
00:50:04
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ColdFilm, IdeaFilm, Jaskier
Багатосерійна гостросюжетна драма розповідає про життя Дебри Ньюелл - матері-одиначки, за плечима якої чотири розлучення. Головній героїні серіалу «Брудний Джон» трохи за п'ятдесят. Вона реалізувалася в дизайні інтер'єрів і до сих пір є затребуваним фахівцем. Зараз жінка відкриває для себе новий світ - неосяжний всесвіт інтернету, в якій особисто її приваблює тема онлайн-знайомств. Бажаючи познайомитися з чоловіком, героїня проходить через кілька невдалих побачень з незнайомцями. В результаті Дебра приймає запрошення на вечерю від чергового співрозмовника - Джона Міана, красивого доктора, який вміє робити компліменти. З моменту знайомства відносини героїв розвиваються стрімко - вже через два місяці вони влаштовують пишне весілля. Дебра по-справжньому щаслива, проте дві її дочки - Вероніка і Терра - не поділяють маминого оптимізму. Вони з підозрою ставляться до нового вітчима і починають розбиратися в його минулому. Розслідування призведе дівчат до плачевних наслідків. З'ясується, що Джон зовсім не та людина, за яку себе видає. У нього є якась корислива мета, і одруження на Дебрі - лише один з кроків для її досягнення. ©Kino4ua Брудний Джон (1, 2 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?