Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Скарби зі звалища (1 - 6 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Auction Hunters
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Філіп Лотт, Дейв Міллер, Йен Гелфенд
Тривалість:
00:20:00 x86
Переклад:
Українська мова Мега | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний двоголосий
Головні герої серіалу «Скарби зі звалища» - це два чоловіки, які вирішують заробити хороші гроші на своєму умінні розбиратися в антикваріаті. Одного з них звуть Аллен Хафф, він істинний комерсант з антикваріату, у його колишніх поколіннях також всі родичі займалися антикваріатом, тому він ас у своїй справі. Іншого героя звуть Клінтон Джонс, цей хлопець хороший у всьому. Він прекрасно почуває себе в багатьох професіях, і він занадто розумний. Ці хлопці що завгодно можуть зробити, коли вони в одній команді, так чому б не зірвати великий куш?

Вони по-справжньому чудово знають свою справу. Аллен не один рік є фахівцем в області оцінки старовинних коштовностей і речей. Клінтон Джонс взагалі може впоратися з будь-якою справою. Тому вони і разом і рухаються на південь Каліфорнії, адже їм не терпиться заробити свої гроші!

В їхньому бізнесі дуже важливо провести гарну угоду на що проходить аукціон, адже в разі поганої угоди, вони нічого не зароблять. Вони займаються пошуком предметів старовини, щоб потім на них заробити. Наскільки ж міцний бізнес наших героїв? Про це може дізнатися кожен глядач серіалу, почавши його перегляд! ©Kino4ua Скарби зі звалища (1 - 6 сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?