Kino4ua.com
R

Зоряний десант 3: Мародер

Рік:
Ор. назва:
Starship Troopers 3: Marauder
Країна:
США, ПАР, Німеччина
Режисер:
Едвард Ноймайєр
Тривалість:
01:44:00
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Зоряний десант 3: Мародер – фантастичний екшн, у якому людство, і це вже традиція, воює з якимись загарбниками з космосу. Цього разу ворогами стали істоти, схожі на жуків, яких називають арахнідами. Так, це вже не перша зустріч людей і інопланетних загарбників, бо у попередніх двох частинах стрічки між ними вже відбувалось жорстке протистояння. Але, незважаючи на численні перемоги, остаточно розгромити ворога людям не вдалось. І тепер зорельот Федерації відправляється у нову подорож. Тільки події розвиваються не за планом, і головним героям доводиться приземлятись на невідомій планеті. Найгірше, що зв’язку з керівництвом немає, тому відсутня можливість повідомити хоч якусь інформацію. Але начальство не покидає своїх, тому на порятунок команді космічних мандрівників відправляється десант, очолюваний Джонні Ріком… ©Kino4ua Зоряний десант 3: Мародер 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Роман
    Роман
    17 січня 2022 18:22
    + 0 -
    Дві перші частини - досить не погані!
    Третя- якась невдала пародія. Від слова "ваащє".