Kino4ua.com
R

Десь в іншому місці

Рік:
Ор. назва:
Elsewhere
Країна:
США
Режисер:
Ернан Хіменес
Тривалість:
01:38:00
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Десь в іншому місці – комедійно-драматична стрічка, у якій розповідається про чоловіка на ймення Бруно. Лише нещодавно він був щасливою людиною і коханим чоловіком, а тепер став удівцем який оплакує свою дружину. Так сталось, що жінка пішла з життя занадто рано і несподівано. Єдине, що головному герою про неї нагадує, це будиночок на березі моря, який вони разом будували. Але приходять родичі померлої і просто виселяють його звідти. І тоді Бруно дає сам собі обіцянку, що за будь-яку ціну поверне хатинку. Оскільки її починають здавати в оренду незнайомим людям, центральний персонаж вигадує хитрий план, який починається з того, що він видає себе за простого будівельника і знайомиться з новою мешканкою Мері. Так починається «гра», результат якої Бруно передбачити не може, оскільки навіть не уявляє, як уся ця ситуація вплине на його світогляд і життя… ©Kino4ua Десь в іншому місці 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?