Kino4ua.com
R

Блукач високогірних рівнин

Рік:
Ор. назва:
High Plains Drifter
Країна:
США
Режисер:
Клінт Іствуд
Тривалість:
01:45:10
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Блукач високогірних рівнин – детективно-драматичний вестерн від Клінта Іствуда, який і головну роль виконав, і в режисерському кріслі посидів. Події відбуваються, звісно ж, на території Дикого Заходу. По цих необжитих землях мандрує загадковий чоловік, який нікого і нічого не боїться, і він завжди розраховує лише на себе. Коли він опиняється у невеличкому шахтарському містечку, до нього за допомогою звертається місцевий шериф. Правоохоронець розповідає, що не може самотужки впоратись з трьома злочинцями, які після вбивства федерального маршала відправились за грати, але зуміли втекти. І тепер ці лиходії не дають спокійно жити простим людям. Довго вмовляти головного героя не довелось, оскільки він завжди за справедливість і проти бандитського свавілля. Так і починається протистояння між таємничим вершником і хитрими убивцями… ©Kino4ua Блукач високогірних рівнин 1973 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?