Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ідеальний світ

Рік:
Ор. назва:
A Perfect World
Країна:
США
Режисер:
Клінт Іствуд
Тривалість:
02:18:18
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дії кримінальної драми режисера Клінта Іствуда Ідеальний світ відбуваються 1963 року в Техасі. Злочинці Робет Хейнс, що втекли з місцевої в'язниці, на прізвисько Бутч і Террі П'ю проникають у чужий будинок, щоб втекти від переслідування поліцією. Але в будинку опиняються мешканці — самотня мати та троє її дітей: хлопчик та дві дівчинки. Часу на чіткі плани у злочинців немає, тому вони діють швидко і спонтанно. Злочинці обирають восьмирічного хлопчика Філліпа як заручника, який допоможе їм втекти. Так починається далека подорож хлопчика та злочинців за якими слідує бравий правоохоронець капітан поліції Ред Гарнетт. Фільм Досконалий світ торкається такої важливої ​​теми, як важливість спілкування дітей зі своїми батьками, особливо це важливо у вихованні хлопчиків, яким навіть найкраща мати не може замінити сильного батька. ©Kino4ua Ідеальний світ 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?