Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Кішки проти собак

Рік:
Ор. назва:
Cats & Dogs
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Лоуренс Г'ютерман
Тривалість:
01:27:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Котяча банда заманює пса по кличці Бадді на заборонену територію і викрадає його. Пес Бутч стає свідком злочину і зв'язується з Центром Всесвітньої Організації Собак. Пес Бадді охороняв сім'ю Броуді, батько якої працює ученим і винаходить засіб від алергії на собак. Організація кішок, що намагаються захопити світ, ці ліки заважають посварити людей і собак. Бутч вимушений поділитися потрібною інформацією з новеньким цуценям Лу, яке стає членом команди псів-агентів. Тим часом кіт Тінклс відправляє котів-ніндзя нейтралізувати Лу. План захоплення обертається невдачею. А Тінклс направляє в сім'ю людей найманого кота-вбивцю. Бутч разом з Лу знешкоджують і цього агента котячої організації. Пес Лу вирішує не вступати до академії, а залишатись звичайним домашнім псом. ©Kino4ua Кішки проти собак 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?