Kino4ua.com
PG-13

Поліцейська академія 2

Рік:
Ор. назва:
Police Academy 2: Their First Assignment
Країна:
США
Режисер:
Джері Періс
Тривалість:
01:27:10
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Варус Видео
На шістнадцятій ділянці міста спостерігається повний розгул злочинності: тут діє нахабна банда якогось Зеда, абсолютно неадекватного типу, для якого грабежі і розбої - все одно що пропустити чарочку в барі. Поліцейське начальство вкрай незадоволене роботою капітана Піта Лассарда - глави ділянки, якому ніяк не вдається зловити зухвалих злочинців. Якщо він не впорається з цим завданням, його місце отримає підступний суперник - лейтенант Маузер. У розпачі шеф ділянки звертається до свого брата - начальника академії, де готують поліцейських, з проханням виділити йому найталановитіших курсантів. На жаль, він не передбачає, з якими смішними телепнями і йолопами йому доведеться мати справу!
Стурбований Маузер намагається нейтралізувати прибульців, впровадивши до них не менш оригінальних напарників. Але він навіть не уявляє, наскільки унікальні здібності нових охоронців порядку. Воістину талановиті герої кінострічки! Їх перше завдання зі знешкодження грабіжників в магазині закінчується сумно для власника мінімаркета. Горе-поліцейські просто б'ють його, влаштувавши при цьому повний погром. Тим часом один з новачків закохується в свого напарника-жінку, а інший тим часом примудряється провернути жорстокий жарт з маузером. Однак веселощі веселощами, а банда Зеда продовжує лютувати. Чи зможуть веселі поліцейські її зупинити? ©Kino4ua Поліцейська академія 2 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?