Kino4ua.com
R

Поліцейська академія

Рік:
Ор. назва:
Police Academy
Країна:
США
Режисер:
Х'ю Вілсон
Тривалість:
01:32:29
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Варус Видео
Кері Махоуні відноситься до того типу людей, з якими постійно щось трапляється. Ось і на новій роботі наглядачем автостоянки Кері не вдалося уникнути неприємностей. Влаштувавши великий погром і пошкодивши кілька машин, молода людина потрапляє в руки поліції. Однак знайомство капітана місцевої ділянки з батьком Кері дає горе-злочинцеві перевагу - Рід пропонує Махоуні угоду. Замість в'язниці той повинен відправитися на навчання в поліцейську академію, але з однією умовою - залишити навчальний заклад він може лише в разі відрахування. Кері радо погоджується, зрозумівши, що зможе швидко показати себе в найбільш невигідному світлі і «зіскочити з гачка». Однак все не так просто, і він не здогадується, на що підписався ... Зростання злочинності плачевно позначається на стані міста, і в розпачі мер приймає крайні заходи - з цього моменту записатися в кадети поліції може кожен бажаючий, незалежно від статі, статури, віку і фізичної підготовки. Поліцейська академія приймає в свої ряди найбільш колоритних персонажів. Не маючи можливості оскаржити рішення мера, наставники курсантів йдуть на хитрість: замість того, щоб відраховувати своїх кадетів, вони мають намір заганяти їх до знемоги. І як би не намагався Махоуни, його витівки зустрічають у відповідь лише все більш жорсткі покарання. Ніхто не збирається відраховувати невгамовного юнака, і тоді він, змирившись з долею, знаходить в академії і справжніх друзів, і головну любов свого життя ... ©Kino4ua Поліцейська академія 1984 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?