Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Голгофа

Рік:
Ор. назва:
Calvary
Країна:
Ірландія, Великобританія
Режисер:
Джон Майкл МакДона
Тривалість:
01:42:14
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Переклад:
Російською - Оригінал
Святий отець Джеймс є справжнім стовпом і опорою вчення і заповідей Христових. Цей чоловік готовий прийти на допомогу порадою і справою будь-якій людині, незалежно від того, чи є вона віруючим католиком, іновірцем або ж атеїстом. Чоловік виходить з вчення Ісуса і Біблії, в яких йдеться, що потрібно любити всіх людей незалежно від віросповідання. Цього сильного духом і прогресивного в своїх поглядах на життя чоловіка поважає все містечко. У всій окрузі ніколи не чули про нього навіть одного поганого слова. Він настоятель у невеликому містечку, де кожен день вислуховує сповіді прихожан. Одного разу до нього приходить незнайома людина і, перебуваючи по той бік сповідальні, розповідає свою історію. Цей чоловік ще в дитинстві був зґвалтований служителем церкви. Цей незнайомець ділиться зі священиком своїми думками і висновками. Чоловік вважає, що зло має бути покарано, але у нього свої методи. Він вважає, що якщо вбити поганого священика, то на це мало хто зверне увагу, а якщо хорошого то це змусить суспільство задуматися. Він повідомляє Джеймсу, що має намір вбити його наступної неділі. Він дає йому термін у сім днів, за які той повинен улагодити всі свої справи і приготуватися до смерті. Але замість того щоб піти за незнайомцем і дізнатися його особистість, звернутися в поліцію або бігти з міста, чоловік займається повсякденними справами… ©Kino4ua Голгофа 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?