Kino4ua.com
HD 720p
PG

Кет Балу

Рік:
Ор. назва:
Cat Ballou
Країна:
США
Режисер:
Елліот Сільверштейн
Тривалість:
01:32:08
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
1894, містечко Вулф Сіті, штат Вайомінг. Кет Баллу, красуню з диявольським характером, хочуть повісити за вбивство сера Генрі. Вступні титри оформлені у вигляді каталогу, що перегортається старим читачем. До пісні біля камери дівчини приєднується група жінок з табличкою «Там ти знайдеш вічність». Та, підшиваючи біле плаття, згадує недавні події.

Кетрін, яка відучилася в пансіонаті на вчительку, у супроводі педагога місіс Паркер сідає у поїзд. Там вона знайомиться з п'яним священиком, який уперше скуштував алкоголь. Той погоджується, що Теннесон — добрий поет, але випадково виявляє вкладену в тому книжку про пригоди Кіда Шелліна, яку крадькома читала Кет. Вони прощаються, святий отець своїми проповідями напрошується у купе шерифа Едда Кардігана. Священиком виявляється грабіжник Джед, він звільняє свого племінника Клея Буна. Той скидає дядька з поїзда, юркає в купе Кет і починає фліртувати з нею. Він дарує їй свій ланцюжок і годинник, цілує на прощання, називаючись Клеєм Баллу, і йде. ©Kino4ua Кет Балу 1965 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?