Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Той, хто біжить по лезу: Чорний Лотос (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Blade Runner: Black Lotus
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Шінджі Арамакі, Каміяма Кенджі
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий / CC
Переклад:
Російською - Багатоголосий
Засноване на культовій франшизі «Той, що біжить по лезу», аніме-серіал розповість про унікальний реплікант створений у секретній лабораторії з особливими здібностями на ім'я Еллі, відомої як Чорний лотос. Події охоплять Лос-Анджелес 2032 - між оригінальним фільмом і сіквелом. Головна героїня втікає від творців та зустрічається з невідомим для неї світом.

Розробники обіцяють різноманітність персонажів: власника сміттєзвалища запчастин, поліцейську-стажерку, засновника та виконавчого директора Wallace Corporation Ніандера Уоллеса старшого та його сина Ніандера Уоллеса молодшого, геніального фізика, що «біжить по лезу» Марлоу, журналістів, політиків та дилерів чорного ринку. ©Kino4ua Той, хто біжить по лезу: Чорний Лотос (1 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?