Kino4ua.com
PG-13

Переродження: Життя з нуля в іншому світі (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ватанабе Масахару
Тривалість:
00:23:54
Переклад:
Українська мова FanVoxUA | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Anilibria
Компактна версія популярного аніме, що включає в себе тринадцять епізодів замість початкових двадцяти п'яти. Автори сценарію підрізали кількість екранного часу, запропонувавши глядачам побачити знайомий сюжет з трохи іншого кута. Суть же залишається колишньою. Субару Нацукі потрапляє в альтернативний світ. Тут він опиняється в небезпеці, однак таємнича рятівниця виручає молоду людину. Головний герой планує повернути борг дівчині, надавши їй будь-яку послугу. Правда, незабаром стане ясно, що рятувати один одного доведеться дуже часто. З усіх боків на головних персонажів нападають агресивно налаштовані люди, які явно мають на меті вбити обох героїв. Смерть настає швидко. Історія може на цьому закінчитися, проте незабаром головний персонаж виявляє, що має неймовірну здатність відмотувати час назад. Нацукі використовує цю можливість, щоб повернутися до того місця, де його чекала небезпека. Тепер він знає, що станеться попереду, тому використовує ці знання, щоб вижити. Здається, можна так робити нескінченну кількість разів. Глядачі, які знайомі з оригінальним сюжетом, будуть приємно здивовані, адже в більш компактній трінадцатісерійной версії вони не тільки побачать знайомих персонажів, а й стануть свідками цікавих сцен і захоплюючих сюжетних відгалужень, які виявляться по-справжньому яскравими та інтригуючими, зробивши історію достатньо глибшою. У першому сезоні оригіналу деяких моментів не було, однак тут їм приділено особливу увагу. ©Kino4ua Переродження: Життя з нуля в іншому світі (1, 2 сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?