Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Романтичний убивця (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Romantic Killer
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ічікава Кадзуя
Тривалість:
1 серія: 24:00 (цілком серій: 12)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Dzuski, Багатоголосий закадровий | Кіото
Переклад:
Original English Субтитри
Аніме розповість глядачеві про життя дівчини на ім'я Андзу. За своєю натурою вона хіканка і досить тривалий час проводить удома. Цілими днями вона поїдає солодке і тисне в обіймах свого кота. Щоправда, таке життя не могло довго тривати, що й сталося незабаром. Одного разу Андзу несподівано завдала зла чарівниця Рірі. Остання перемістила героїню в альтернативний світ, де живуть хлопці і де є місце романтиці. Бідолашна дівчина виявилася не у своїй тарілці і тепер про повернення додому можна надовго забути. Однак якщо Андзу зможе виконати завдання Рірі та потоваришувати з хлопцями, то шлях на батьківщину їй замовлено. Щоправда, для цього доведеться докласти належних зусиль і подолати себе. Чи зможе затята хіканка піти через свої принципи і змінитися заради себе? Можливо, але цей шлях дуже довгий. Андзу пройде через безліч випробувань та курйозних ситуацій. А потраплятиме в них вона буде досить часто. І це не дивно, адже вона знаходиться в оточенні цілої юрби хлопців. Як розвиватимуться подальші події і як далеко все це не знає ніхто. Лише кінцівка аніме розкриє всі карти на стіл, а вона як відомо не за горами. Як і повернення додому. ©Kino4ua Романтичний убивця (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.6
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?