Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Фантастичний світ з перетворенням чоловіка у красуню та... (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Fantasy Bishoujo Juniku Ojisan to / Life With an Ordinary Guy Who Reincarnated Into a Total Fantasy Knockout
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ямай Саяка
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | InariDuB
Переклад:
Російською - Оригінал
Один мудрий чоловік говорив: Будь обережним у своїх бажаннях. Так і сталося з Хінатом Татібаном. Його друг Дзінгудзі Цукаса завжди не був обділений жіночою увагою і став ставитись до жінок з побоюванням. На відміну від приятеля Хіната володів середньостатистичною зовнішністю і для того, щоб привернути увагу прекрасної статі, йому необхідно було докласти чимало зусиль. Якось Хіната, напившись з другом, побажав стати чарівною дівчиною, яка крутитиме хлопцями як захоче. Раптом, з'явилася богиня кохання та краси і виконала його бажання, при цьому вона перенесла їх у паралельний світ.

Для того, щоб повернути вигляд друга, їм належить перемогти Короля демонів, який тероризує місцевий світ. Але, на думку обох, прокляття полягає не в жіночому образі одного з друзів, а в тому, що їх незважаючи на багаторічну дружбу, починає тягнути один до одного. Чи вийде у них встояти перед почуттями і подолати всі перепони? ©Kino4ua Фантастичний світ з перетворенням чоловіка у красуню та... (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?