Kino4ua.com
PG

Боруто: Наруто – Фільм

Рік:
Ор. назва:
Boruto: Naruto the Movie
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ямашіта Хіроюкі
Тривалість:
01:35:44
Переклад:
Українська мова FanVoxUA | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний багатоголосий
Великий герой, який учинив в минулому чимало подвигів, вирішив змінити спосіб життя. Тепер Наруто живе в невеликому гірському селі разом зі своєю дружиною Хінати. Але події мультфільму «Борута: Наруто. Фільм» зосереджені не навколо вже знайомого персонажа, а присвячені його дванадцятирічному синові. Хлопчина росте схожим на свого батька. Причин того, що це не завжди виходить, багато, і головна полягає в тому, що Борута навіть не підозрює, наскільки його батько сильний і відважний. Зате хлопчик звертає увагу, що тато його подружки Саради Учихи є старим другом і навіть суперником Наруто. Можливості Саске Учихи так вражають Боруто, що він загоряється ідеєю стати його учнем. Дізнавшись про це, Хіната починає відмовляти сина, але в підсумку поступається, бачачи в ньому молодого Наруто. Головний герой пристрасно бажає стати справжнім Хокаге і заради цього він готовий буквально на все! Однак домогтися поставленої мети буде непросто. Боруто потрібно досконало оволодіти стратегією ведення бою, навчитися бути лідером і підпорядкувати собі стихії. Чи впорається юнак з усіма випробуваннями? ©Kino4ua Боруто: Наруто – Фільм 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?