Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Легенда про Ґранкрест

Рік:
Ор. назва:
Grancrest Senki
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Омата Шінічі
Тривалість:
1 серія: 24:00 (цілком серій: 24)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Dzuski
Переклад:
Російською - Оригінал
Жителі континенту, де відбуваються події аніме, мають спільний ворог, і це демони, звані Хаосом, які невпинно загрожують континенту лихами, руйнуваннями і смертями. Звичайно, наявність спільного ворога зазвичай об'єднує, так і було на самому початку, коли правителі цього континенту відбивали атаку Хаосу за допомогою гербів, що дають їм надприродні сили. Але жадібність і гординя зрештою взяли своє, і кожному Правителю захотілося отримати більше Гербів і розширити свої володіння. Так вони почали боротися один з одним.

Але Хаос не чекатиме, поки Правителі навоюються, тому загроза з їхнього боку стала набагато небезпечнішою. Доводиться мешканцям континенту брати ініціативу до своїх рук. Тео Корнеро - один із власників Герба, ось тільки отримав він його не як усі, а перемігши монстра. Він хоче відновити світ на континенті і позбутися Правителя-тирана, який захопив його рідну землю. Ширука Меретес - юна і талановита чарівниця, і вона має ту ж мету, що і Тео, засуджуючи безвідповідальність і жадібність Правителів. Хлопці об'єднують свої сили, і тепер їм доведеться перемогти відразу двох ворогів: воюючих і безчинних правителів, а також сам Хаос. ©Kino4ua Легенда про Ґранкрест 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?