Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Правду мовлячи / Ти спиш? (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Truth Be Told
Країна:
США
Режисер:
Сара Піа Андерсон, Міккель Ньоргор, Розмарі Родрігез
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал
«Правду мовлячи» - серіал, який розповість про події, що відбулися багато років тому. Картина створювалася за мотивами однойменного роману, автором якого є Кетлін Барбер. Дії багатосерійного проекту починаються з того моменту, як до відділення поліції надходить повідомлення про вбивство чоловіків середніх років. У ході розслідування з'ясовується, що вбивцями є дочки покійного, сестри-близнюки Джозі та Лейні. Після тих подій минуло вісімнадцять років.

Головний герой серіалу Поппі знаходить нові докази проти справжнього вбивці. Він вирішує, будь-що докопатися до істини. Насамперед детективу необхідно зустрітися з людиною, яка відсиділа стільки років за злочин, до якого не мала жодного відношення. Тепер Поппі необхідно подивитися в очі людині, яка не може забути тих жахливих подій. З якими труднощами доведеться зіткнутися хлопцю під час його розслідування? Ким же насправді є справжні вбивці чоловіка, і чому так багато років слідство припинило свою роботу? ©Kino4ua Правду мовлячи / Ти спиш? (1, 2 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?