Kino4ua.com
PG-13

Віджа: Походження зла

Рік:
Ор. назва:
Ouija: Origin of Evil
Країна:
США
Режисер:
Майк Фленеган
Тривалість:
01:39:18
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Віджа: Походження зла – містична історія про те, що може статись, якщо поводитись необережно з річчю, призначеною для спілкування з душами померлих. Історія відбувається у 1965-му році. У Лос-Анджелесі мешкає родина, яка залишилась без годувальника. Чоловік помер, а Еліс з двома доньками залишилась сама. Щоб заробити на життя, вони починають влаштовувати «спіритичні» сеанси. Деякі наївні люди справді вірять у спектаклі, які перед ними розігрують дівчата, але одного разу ця гра перетворюється з розваги на дещо інше – страшне й небезпечне. Коли до рук Еліс потрапляє Віджа, вона спершу думає, що це просто новий реквізит для роботи. Як відомо, ця «іграшка» призначена для того, щоб встановлювати «зв'язок» з померлими. Доріс, найменша з доньок, намагається з її допомогою «поговорити» з батьком, але завершується цей експеримент жахливо… ©Kino4ua Віджа: Походження зла 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?