Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вина

Рік:
Ор. назва:
Guilt
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Роберт МакКіллоп, Патрік Харкінс
Тривалість:
00:57:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Так треба продакшн
Переклад:
Original English Оригінал
Серіал "Вина" розповідає про події навколо двох братів. Макс працює адвокатом. Його близька людина Джейк має магазин. Головні персонажі були на весіллі, а тепер повертаються додому. Вони випадково збивають старого Уолтера, який проживав у одному з кварталів Еінбурга. Ця сумна подія змушує головних персонажів шукати відповіді на запитання. Джейк був за кермом, тому він винен у тому, що сталося. Макс же впевнений, як адвокат, що визнаватись у цьому не варто. Смерть людини похилого віку можна буде прив'язати до природних причин. Щоправда, сім'я Уолтера вважає, що загибель їх близької людини дуже підозріла і вкрай дивна. Дехто впевнений, що нещасного вбили. Брати намагаються всіма силами приховати свою провину, тому намагаються діяти разом. Починається розслідування, яке вже впритул підібралося до головних персонажів. Здається, що брати перестають довіряти людям довкола. Більше того, довіра один до одного зменшується з кожним днем. "Вина" - це драматична історія з елементами комедії, яка сповнена несподіваних поворотів сюжету. Автори не соромляться використовувати шокуючі сцени та відвертий чорний гумор! ©Kino4ua Вина 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?