Kino4ua.com
CCNC-17

Відкрий очі (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Otwórz oczy
Країна:
Польща
Режисер:
Анна Ядовська, Адріан Панек
Тривалість:
00:54:00
Переклад:
Очікується / CC
Переклад:
Російською - Багатоголосий
Головна героїня цієї історії нещодавно зрозуміла, що має проблеми з пам'яттю. Нещасний випадок став причиною, через яку тепер дівчина має лікуватися від амнезії. Нещасний підліток просто хоче нормального життя, проте воно змушене терпіти дуже незвичайне лікування. Героїня з кожним новим днем починає все більше підозрювати, що лікування абсолютно неефективне. Більше того, воно виявляється ще й досить складним та заплутаним. Справа в тому, що до неї використовують нетрадиційні підходи, які викликають підозри у юної особи. Що ж відбувається насправді? ©Kino4ua Відкрий очі (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?