Kino4ua.com
R

Диявол по сусідству

Рік:
Ор. назва:
The Devil Next Door
Країна:
США
Режисер:
Йоссі Блох, Даніель Сіван
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Тарас Дудей | Одноголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - IdeaFilm
Колишнього громадянина США та СРСР Джона-Івана Дем'янюка, що має українське походження, з початку 1980-х і до смерті звинувачували у співучасті в нацистських злочинах, проти нього була розгорнута світова медійна кампанія. Сторона обвинувачення називала його Іваном Грозним - катом, який працював в нацистському таборі Треблінка та подавав газ до газових камер.
Утім сторона захисту наполягала, що це - чиста фікція. Вона розв'язана Радянським Союзом задля того аби зіткнути лобами антирадянську спільноту євреїв та українців в США.
Судовий процес тривав 32 роки, аж до смерті Дем'янюка. ©Kino4ua Диявол по сусідству 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?