Kino4ua.com
HD 720p

Матусі / Мамочки (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Мамочки
Країна:
Країна Агресор
Категорія:
Режисер:
Олександр Богданенко, Валерія Івановська, Андрій Елінсон
Тривалість:
00:24:47
Переклад:
Очікується
Скарга

Серіал «Матусі / Мамочки» А. Богданенко та В. Іванівській розповість про долю трьох не схожих один на одного матерів-одиначок: Вікі, Анни і Юлі. Головні героїні в «матусі» дуже різні, але основна проблема у них одна! Ні, не догляд за дитиною, а терміновий пошук «другої половинки».

Втім, Віка (актриса Олександра Буличова) з них трьох сама «сучасна» і намагається довести, що бути матір'ю-одиначкою в сьогоднішньому світі не так вже й складно! А Юлія ніяк не може вирішити, чи остаточно їй рвати відносини з уже колишнім чоловіком і батьком її дитини Іваном. При цьому і Іван, і сама Юля знаходяться в «активному пошуку», багато деталей якого нам і продемонструють в серіалі «Матусі».

«Матусі / Мамочки» у вигідну сторону відрізняються від інших вітчизняних серіалів: тут і натурні зйомки, і робота костюмерів. А пригоди трьох головних героїнь, Вікі, Ані та Юлі з їх друзями і подругами, викликають не тільки здоровий сміх, а й закликають глядача подумати: чи повинна незаміжня жінка з дитиною погоджуватися на першого-ліпшого кандидата в чоловіки, як Юля (а потім думати, як від нього позбутися), або повинна бути гранично розбірлива, як Вікторія?

Дивіться онлайн серіал «Матусі / Мамочки» в якому кожна серія дає привід і посміятися, і подумати над цілком впізнаваними проблемами. У серіалі присутні не тільки любовні сумніви, а й «детективна лінія»: хто є таємничим шанувальником Вікі, куди заведе Аню «дружба» з Ольгою, що за таємнича коханка у батька дитини Юлії, Івана? ©Kino4ua Матусі / Мамочки (1, 2, 3 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?