Kino4ua.com
NC-17

Ганнібал (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Hannibal
Країна:
США
Режисер:
Браян Фуллер
Тривалість:
00:43:00
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий, UAVoice | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Сюжет детективного серіалу побудований на переслідуванні Віллом свого ворога. З моменту страшної події, внаслідок якої Ґремм мало не помер минуло вісім місяців. Він вирушає до Європи на пошуки свого маніяка. Його бажання знайти Ганнібала не слабшає. Пошуки приводять його до східної Європи, він прямує до Литви на батьківщину Ганнібала і зустрічається з Чийо.
У цей час Лектор їде до Венеції, це місто як ніяке інше відповідає його уподобанням. Разом із ним у подорож вирушає Беделія.
Не лише Гремм шукає Лектора. За затримання або навіть будь-яку правдиву інформацію про злочинця Верджер обіцяє винагороду. Блум входить у коаліцію з нею. Саме тоді Джек важко переживає втрату.
Інспектор Пацці нападає на слід злочинця, у нього з'являється інформація про нього, і він висловлює бажання здати всі дані, проте ця спроба закінчується для Пацці погано.
Ганнібал залишає Венецію, проте Беделія вирішує залишитись. Вони обговорюють це і він покидає її.
Продовжуються пошуки, в результаті Лектор опиняється зачиненим. Це спричиняє сильне хвилювання громадськості. Його відвідують слідчі та психолог.
Віллу доводиться просити допомоги у Ганнібала. Спочатку він насміхається з нього, а потім вирішує допомогти. ©Kino4ua Ганнібал (1, 2, 3 сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?