Kino4ua.com
PG-13

Друге життя Уве / Людина на ім'я Уве

Рік:
Ор. назва:
En man som heter Ove
Країна:
Швеція
Режисер:
Ханнес Холм
Тривалість:
01:55:53
Переклад:
Українська мова Перший Західний | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Уве – хто це, що ховається за його педантичною, маніакальною жагою до порядку? Якщо Уве (якому вже чимало років), бачить сміття в недозволеному місці або машину, припарковану не там, де дозволено, він лютує. Уве засуджує нових сусідів, де глава сімейства не може нічого зробити своїми руками - навіть цвях вбити. Сам Уве – просто ас, коли паркується, торгується чи лагодить щось у будинку. Завжди і в усьому навколо нього є ідеальним порядком. Але як щодо того, що у голові у Уве?
Можливо, порядок у думках та бажаннях – лише видимість? Коли ви побачите, що у старого буркуна є пістолет, а зі стелі однієї з кімнат у будинку дивиться жахливий гачок - не проганяйте погані думки. Вони можуть бути правдою. Правдою, яку знає, але нікому не скаже приблудний кіт Уве. Господар не був схильний до сентиментів, просто не зміг прогнати кота, як не намагався. ©Kino4ua Друге життя Уве / Людина на ім'я Уве 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?