Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Юні Мутанти Черепашки Ніндзя II. Таємниця Препарату

Рік:
Ор. назва:
Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze
Країна:
США, Гонконг
Режисер:
Майкл Пресман
Тривалість:
01:28:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
На боротьбу із спільним ворогом виходять найкращі друзі. Це улюблена подруга Ейпріл, відважний і хоробрий Кено, готовий прийти завжди на допомогу у важку хвилину. І, звичайно ж, професор Джордан Пері - найрозумніший і конструктивно мислячий герой, який підкаже правильне рішення в ситуації, що склалася. У місті з'являються мутанти Токка та його друг Розар. Ці злочинці та хулігани нападають, руйнують житла мешканців Нью-Йорка. Погрожують розправами над усіма жителями міста! Але хто ворогів-мутантів зупинить? Хто прийде на допомогу жителям міста? Сміливі черепашки починають боротьбу зі Шредером, але необережно давши йому удар у відповідь, лиходій падає в отруйну суміш і перетворюється на Шрендера з подвоєною силою зла! Супер-пупер лиходій! Тепер Рафаелю та його компанії доведеться боротися із трьома мутантами лиходіями! ©Kino4ua Юні Мутанти Черепашки Ніндзя II. Таємниця Препарату 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?