Kino4ua.com
CCG

Щенячий патруль у кіно

Рік:
Ор. назва:
PAW Patrol: The Movie
Країна:
США, Канада
Категорія:
Режисер:
Келлан Брункер
Тривалість:
01:26:00
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Новоявлений мер Хамдінгер загрожує місту хвилею заворушень та масового шкідництва. Щоб не допустити поширення низки неприємностей, на допомогу були викликані Райдер та його команда. 10-річний хлопчик і цуценята чудово справляються із забезпеченням порядку в сусідньому місті, а їх досвід як пожежники, рятувальники та поліцейські будуть особливо важливими в цей час. Цього разу головним героям мультфільму «Щенячий патруль у кіно» допомагатиме такса Ліберті. Згуртований колектив повинен пустити в хід усі свої навички, передові технічні гаджети та кмітливість, щоб протистояти меру та його злим намірам. Чи вистачить сил юному хлопчику впоратися з небезпекою, що нависла над містом? ©Kino4ua Щенячий патруль у кіно 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?