Kino4ua.com
HD 720p
G

Щенячий патруль: Мегацуценята

Рік:
Ор. назва:
Paw Patrol: Mission Big Screen
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Чарльз Е. Бастьєн
Тривалість:
00:44:02
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
На Бухту Пригод, де живе команда рятувальників-цуценят, падає метеорит. Його надприродні космічні сили передаються чотирилапим патрульним, які охороняють мирних жителів. Творці канадського мультсеріалу про пригоди найхоробріших цуценят на світі «Щенячий патруль» представляють перший 44-хвилинний спецвипуск про вухатих і хвостатих супергероїв, які не могли не полюбити тисячі дітей з різних країн.

Тривога у Бухті Пригод! З вини владного мера Хамдінгера, який задумав підкорити Місяць, і його незграбного племінника Гарольда в космосі сталася аварія. Тепер на місто падає метеорит, що світиться. Екстреною евакуацією мешканців займається загін цуценят-рятувальників – далматинець Маршалл, бульдог Крепиш, вівчарка Гонщик, бордер-коллі Роккі, лабрадор-ретрівер Зума та кокер-спанієль Скай. Ними, як завжди, керує юний відмінник-командир Райдер. Прибувши на місце падіння метеорита, щенячий патруль отримує заряд космічної енергії та набуває надприродних здібностей. Нові сили знадобляться патрульним для боротьби зі лиходіями та порятунку Райдера, який потрапив у полон. Цим цуценятам все по зубах! ©Kino4ua Щенячий патруль: Мегацуценята 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?