Kino4ua.com

Різдво для всіх собак

Рік:
Ор. назва:
An All Dogs Christmas Carol
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Пол Сабелла, Гарі Сельваджио
Тривалість:
01:13
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Варус-видео
Добрий ангел Аннабель розповідає цуценятам дивовижну історію про те, як її двоюрідна сестра Беладонна планувала зіпсувати свято. Два помічника Аннабель з собачого Раю, німецька вівчарка Чарльз Баркін і такса Чесун зуміли перемогти зло.

Сан-Франциско готувалося до свята, в сім'ях запасалися продуктами, вибирали подарунки близьким. Собача компанія планувала повеселитися від душі і зняла для цього кафе «Блошиний укус». Передсвяткова суєта зовсім не радувала похмурого бульдога Карфайса, йому завжди було не по собі від того, що комусь було добре, і він зі своїм мопсом на побігеньках вічно розробляли план по зриву святкового заходу. Роздобувши чарівний свисток, лиходії на кілька миттєвостей вводять всіх присутніх в транс, а самі тим часом крадуть всі подарунки і тікають.

Аннабель дає героям чарівний жетон Чудодій, за допомогою якого можна викликати різдвяних духів - минулого, сьогодення і майбутнього. Собаки знаходять пояснення, чому Карфайс ненавидить Різдво. Коли він був ще цуценям, за витівки його вигнали з дому в переддень свята, а хлопчик, юний господар, не заступився за нього. Так бульдог потрапив в погану компанію і став лиходієм. Світом править любов, це знають навіть малюки, а якщо тебе не люблять, життя втрачає сенс.

©Kino4ua Різдво для всіх собак 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?