Kino4ua.com
CCG

Крижана лихоманка

Рік:
Ор. назва:
Frozen Fever
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кріс Бак, Дженніфер Лі
Тривалість:
00:08:24
Переклад:
Українська мова LeDoyen | Професійний дубльований / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Барвиста короткометражна історія знову повертає нас в чарівний світ, в якому живуть дві прекрасні сестрички - Ельза і Анна. Починається мультфільм з того, що всі, крім Анни, готуються до якогось свята. До якого заходу готуються герої мультика «Крижана лихоманка» ми дізнаємося пізніше, коли в кадр потрапляє величезна вивіска, на якій яскравими літерами написано: «З Днем народження, Анна!». Сама Анна тим часом спить - друзі збираються зробити дівчинці сюрприз, бажаючи влаштувати свято таким чином, щоб вона дізналася про нього лише в момент отримання вітань. Ось тільки з'являються істоти, які не хочуть, щоб плани героїв закінчилися успіхом. І для цього вони докладуть усіх необхідних зусиль. Для початку лиходії викрадають листок, на якому записаний текст вітальної пісні, придуманої Ельзою. Та й серед героїв знаходяться шкідники - поки Ольф носиться по площі, чіпляючи гіллястими рогами все підряд, сніговик Свен «в тиху» намагається з'їсти смачний торт. Навіть за допомогою свого чоловіка Ельза ледь встигає за всім цим стежити. І ось вже незрозуміло, чи зуміють герої підготувати свято в термін або ж всі їхні плани будуть зірвані? ©Kino4ua Крижана лихоманка 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?