Kino4ua.com
480p
G

Усі собаки потрапляють до раю

Рік:
Ор. назва:
All Dogs Go to Heaven
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Дон Блут
Тривалість:
01:24:55
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
Чарлі Баркін - пес, який все своє життя грав в азартні ігри. Він гине від лап пітбуля Тупорила. Опинившись в раю, так як всі собаки потрапляють саме сюди, Чарлі настільки сильно бажав помсти, що його відправили назад. Об'єднавшись зі своїм другом Чесуном, пес розкриває головну таємницю успіхів Тупорила. Виявляється він використовує дівчинку-сироту Ганну-Марі, яка вміє розмовляти з тваринами і вгадує всі результати щурячих перегонів. Чарлі розробляє план, за допомогою якого йому вдається викрасти дівчинку. Однак він навіть і не думав, що вони надалі стануть з нею найкращими друзями ... ©Kino4ua Усі собаки потрапляють до раю 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?