Kino4ua.com
R

Маленькі секрети великої компанії

Рік:
Ор. назва:
Little White Lies 2 / Nous finirons ensemble
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Гійом Кане
Тривалість:
02:14:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Фільм розповідає нам історію дружби друзів, знайомих із підліткового віку. Регулярно вони збиралися на віллі, де в галасливій компанії весело проводили час. Одного з таких вечорів друзі вирішили поділитися своїми переживаннями та страхами. Ось тільки секрети, які вони довго приховували, виявилися не приємними. Відбулася сильна сварка, яка розвідала героїв фільму «Маленькі секрети великої компанії» у різні боки. Через сім років вони об'єднуються і вирішують приїхати на віллу до старого друга, який збирається святкувати ювілей. У цей час головний винуватець урочистостей переживає кризу середніх років. Все життя він старанно працював, щоби побудувати власний бізнес і стати фінансово незалежним. Тепер він успішний підприємець та бізнесмен, який володіє просторим заміським домом та крутим автомобілем. Його давно не турбують фінансові питання. Але він не почувається щасливою людиною. Йому хочеться повернутися в ті часи, коли в нього не було грошей, але були вірні друзі, мрії та цілі. Він хоче побути наодинці з собою і розібратися з переживаннями, що терзають його, але друзі думають інакше. Друзів що приїхали без запрошення в маєток, Макс зустрічає без будь-якої радості. Але товаришам є про що поговорити і що згадати, адже вони мають незакінчену розмову, яка заважає відновити стару дружбу. ©Kino4ua Маленькі секрети великої компанії 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?