Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Звільніть Віллі 2. Нова пригода

Рік:
Ор. назва:
Free Willy 2: The Adventure Home
Країна:
США, Франція
Режисер:
Дуайт Г. Літтл
Тривалість:
01:37:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Пройшли два роки відколи Віллі був випущений на свободу. Джесі з батьками вирушає відпочити в кемпінговому таборі на березі Атлантичного океану. Там Джесі вдається абсолютно випадково упізнати від старого знайомого, що його рідна мати померла, але у неї залишився син Элвис, який доводиться хлопцю звідним братом. Тепер він повинен приїхати до Джесі, щоб приєднатися до його сім'ї. Хлопець дуже засмутився цій звістці і вночі йде до берега океану, де грає на губній гармошці. Несподівано до нього підпливає Віллі, услышавший рідний звук. Так і відбулася зустріч старих друзів. Але незабаром чергова небезпека стала погрожувати Віллі і усім мешканцям океану - нестримно нафтове, що розростається ©Kino4ua Звільніть Віллі 2. Нова пригода 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?