Kino4ua.com
HD 720p
R

211

Рік:
Ор. назва:
211
Країна:
США, Болгарія
Режисер:
Йоркський Шеклтон
Тривалість:
01:27:04
Переклад:
Українська мова 2+2 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Події розгортаються у провінційному американському містечку, куди прибувають три найманці, які збираються пограбувати місцевий банк. Лиходії отримали інформацію, згідно з якою там знаходиться мільйон доларів. Враховуючи кількість поліцейських у місті, видобуток дуже привабливий. Грабіжники вирішують зімітувати терористичну атаку, сподіваючись у такий спосіб відвернути увагу громадськості від своєї справжньої мети. Головним героєм бойовика "211" стає офіцер поліції Майк Чандлер, який вранці перед пограбуванням заступає на звичайне чергування. Але до нудного патрулювання вулиць міста, на яких нічого не відбувається, додається ще й виховний процес. Начальство просить напарників провести час із важким підлітком, з якого постійно знущаються у школі через колір шкіри. Коли по рації оголошують, що в центрі міста грабують банк, Чандлер із колегою та школярем вирушають на місце події, навіть не підозрюючи, що там озброєне пограбування, а не якесь дрібне хуліганство. У банку їх зустрічає автоматна черга. Напарник Майка отримує поранення, а йому самому доводиться разом із підлітком протистояти озброєним грабіжникам, не випускаючи їх із будівлі. ©Kino4ua 211 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?