Kino4ua.com

Два стволи

Рік:
Ор. назва:
2 Guns
Країна:
США
Режисер:
Бальтасар Кормакур
Тривалість:
01:49
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Роберт Тренч - агент з управління по боротьбі з наркотиками. Чорношкірому копу під прикриттям разом зі спецназовцем Майклом Стігманом доручено пограбувати банк, де зберігаються гроші мафії. Хлопці не знають, що кожен з них служить закону, і сприймають один одного просто як занадто самовпевненого бандита. Щоб полегшити собі життя, вони вирішують знешкодити поліцейських. Вони ліквідують кафешку навпроти банку, де подавали кращі пончики в місті і любили збиратися офіцери. А потім замикають весь чинний склад поліції в їх же відділенні. Пограбування пройшло успішно. Здобиччю нахабних хлопців стали 43 мільйони доларів.

Коли вони зупинилися в пустельній місцевості, щоб розділити великий куш на двох, кожен з них вирішує, що гідний забрати всю суму собі. В результаті перестрілки перемагає Майкл Стігман, а поранений Роберт Тренч залишається на дорозі. Але на цьому історія не закінчується. Гроші, які стягнули нахабні грабіжники, належали зовсім ні мафії, а ЦРУ. Тепер Роберт і Майкл змушені об'єднати сили і тимчасово стати напарниками, щоб повернути всю суму розгніваним спецагентам і зберегти свої життя. ©Kino4ua Два стволи 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?