Kino4ua.com
R

Четверо проти банку

Рік:
Ор. назва:
Vier gegen die Bank
Країна:
Німеччина
Режисер:
Вольфґанґ Петерсен
Тривалість:
01:36:20
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Четверо проти банку – кримінальна комедія про недолугих грабіжників, які просто хотіли справедливості. Троє товаришів зберігали чесно зароблені гроші у банку, а потім дізнались, що стали банкротами, оскільки фінансова установа всі гроші вкладників привласнила. Розгнівані чоловіки пішли в бар, випили там, а потім вирішили завітати «у гості» до консультанта з того самого банку. Герої увірвались у його дім, зв’язали нещасного чоловіка і почали допитувати. А той, пояснивши, що все одно не має ніякого впливу на ситуацію, бо винен у ній директор, запропонував їм свою допомогу. Разом вони вирішують пограбувати банк і забрати свої гроші. І хоч вони раніше нічого такого не робили, чоловіки ретельно планують кожну дію, думаючи, що все буде так, як вони задумали. Але на шляху до мети весь час виникають якісь перешкоди і несподівані проблеми... ©Kino4ua Четверо проти банку 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?