Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Аквамен

Рік:
Ор. назва:
Aquaman
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Джеймс Ван
Тривалість:
02:23:21
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
У кінематографі так багато супергероїв, що запам'ятати всіх може далеко не кожен. У цьому проекті глядач матиме змогу познайомитися з історією одного з них – того, хто може повелівати водною стихією. Багато хто вже здогадався, героєм фільму стане Аквамен. Оповідання ведеться від початку, тому разом із персонажем ми пройдемо довгий шлях від звичайного підлітка до уславленого супергероя. У дитинстві Артур Каррі виявив цілий набір неймовірних здібностей: він був занадто сильний, надзвичайно спритний, умів дихати під водою і спілкуватися з рибами. Хлопчик не розпитував батьків про свої дивацтва, проте мати, яка вмирає, вирішила відкрити завісу таємниці. Жінка зізналася, що є вигнаною королевою Атлантиди. Тепер правити сімома морями має саме він – хлопчик Артур, якому судилося стати справжнім супергероєм. Після смерті дружини отець Артура сконцентрувався на розвитку здібностей сина, не лише навчаючи його бойовим мистецтвам, а й допомагаючи відрізняти зло від добра. Герой має відправитися в підводну подорож і відстояти своє право на трон. ©Kino4ua Аквамен 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?