Kino4ua.com
480p
CCR

Джессіка Джонс

Рік:
Ор. назва:
Marvel's Jessica Jones
Країна:
США
Режисер:
Тім Якофано
Тривалість:
00:52:00
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Американський серіал "Джесіка Джонс" заснований на однойменному коміксі всесвіту Марвел. У центрі уваги виявляється персонаж, виконаний Крістен Ріттер. Головна героїня Джессіка Джонс починає свою детективну кар'єру, мріючи про спокійне майбутнє та цікаві справи. Однак у її життя вривається чоловік із минулого. Він не такий простий, як здається. Цей непроханий гість уміє контролювати розум людей. Колись давно, коли Джессіка активно користувалася своїми видатними здібностями, їй довелося протистояти жахливій і непереможній Пурпурній Людині. Ця битва виявилася значно руйнівнішою, ніж можна було б собі уявити. Минуле стукає у двері. Джессіка розуміє, що в черговий раз має бути нерівна боротьба з силами зла. Паралельно у Нью-Йорку відбувається низка дивних злочинів, за розслідування яких береться головна героїня. ©Kino4ua Джессіка Джонс 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?