Kino4ua.com
HD 720p
R

Шалене Різдво Гарольда і Кумара

Рік:
Ор. назва:
A Very Harold & Kumar Christmas
Країна:
США
Режисер:
Тодд Штраус-Шульсон
Тривалість:
01:29:39
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Події фільму «Шалене Різдво Гарольда і Кумара» починають розвиватися рівно через шість років з того моменту, як головні герої пережили неймовірні пригоди у в'язниці Гуантанамо. З того часу багато трапилося, але Гарольд і Кумар примудряються практично не влипати в неприємності. Вони більше не потрапляють у переробки через те, що їхні шляхи розійшлися.

Однак у долі є інші плани. Гарольд вирішив налагодити своє життя у всіх відносинах, тому він одружився з Марією і навіть примудрився стати успішним і впливовим бізнесменом, який працює на Уолл-Стріт. Що стосується Кумара, то він не тільки нічого не досяг, а й не збирався змінювати життя: він продовжує жити у старій квартирі, згадуючи веселі дні.

Напередодні різдвяних свят Кумар з випадкової помилки отримує посилку, яка спочатку призначалася для Гарольда. Вирішуючи особисто її доставити своєму давньому другу, він виявляється не єдиним гостем цього дня: батьки коханої Гарольда вирішили відвідати свою доньку та зятя. Цей вечір для головних героїв фільму стане незабутнім. ©Kino4ua Шалене Різдво Гарольда і Кумара 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?