Kino4ua.com
PG

Диво на 34-й вулиці

Рік:
Ор. назва:
Miracle on 34th Street
Країна:
США
Режисер:
Ліс Мейфілд
Тривалість:
01:54:00
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Художній фільм «Диво на 34-й вулиці» є рімейком однойменного фільму 1947 року і розповідає про зустріч маленької дівчинки Сьюзан зі справжнім Санта Клаусом. Напередодні різдвяних свят усі дітлахи пишуть листи Санті, в яких просять про найбажаніші подарунки на Різдво. З нетерпінням вони чекають на цей день, щоб уранці, під ялинкою, виявити подарунки. Але шестирічна Сьюзан не вірить у існування Санта Клауса і не чекає на диво, тому що мама розповіла їй всю правду про те, звідки беруться подарунки.

Незважаючи на це, Сьюзан дуже хоче, щоб у неї з'явився тато, новий будинок і навіть братик, але у зайнятої на роботі мами ні на що немає часу. І ось одного разу напередодні свят великий універмаг «Коул» наймає на роботу Санта Клауса, який виявляється справжнім Сантою, здатним виконати будь-яке бажання. Зустріч із ним змінить життя маленької Сьюзен. ©Kino4ua Диво на 34-й вулиці 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?