Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Новий хлопець моєї мами

Рік:
Ор. назва:
My Mom's New Boyfriend
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Джордж Галло
Тривалість:
01:36:55
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 2+2, К1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Художній фільм «Новий хлопець моєї мами» розповідає кумедну історію, що сталася з агентом ФБР та його мамою. Генрі їде по роботі на три роки, залишаючи товсту, курящу, п'ющу і яка не стежить за собою одну матір. Повернувшись додому разом з нареченою Емілі, яка теж служить у ФБР, Генрі отримує справжнісінький шок. У прекрасній стрункій білявці, він ледве впізнав свою маму. Марта за відсутності сина не сумувала, вона почала стежити за собою і зустрічатися з різними чоловіками, зібравши цілу купу шанувальників.

Мама не зупиняється на досягнутому, вона заводить нового залицяльника Томмі, з яким починається черговий роман. Генрі зітхнув спокійно, адже новий обранець мами цілком нормальний, дорослий чоловік. Але радість тривала недовго. Керівництво ФБР оголосило про пошук небезпечного злочинця, викрадача творів мистецтва, яким є новий хлопець моєї мами Томмі. Генрі та його нареченій Емілі доручають стежити за мамою і Томмі, аж до подій, що відбуваються в спальні мами. ©Kino4ua Новий хлопець моєї мами 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?