Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Черговий тато

Рік:
Ор. назва:
Daddy Day Care
Країна:
США
Режисер:
Стів Карр
Тривалість:
01:32:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Життя головного героя комедійного фільму Черговий тато - Чарлі Хінтона йшла добре, розмірено і сплановано, завдяки турботі люблячій дружині Ким. Подружжя працює, живе в хорошому будинку і віддає улюбленого малюка Бена в престижний дитячий сад. Але в один з днів Чарлі звільняють з роботи, а оплачувати дорогий садок більше немає можливості. Не маючи роботи, але маючи купу часу, Чарлі вимушений наглядати за сином, поки дружина знаходиться на роботі. Проте у своєму горі Чарлі не самотній: разом з ним звільнили його колегу і приятеля Філа, який точно також наглядає за своїм сином Максом. Тепер друзів чекає уся привабливість відходу за непосидючими дітьми, з якою вони зазвичай не стикаються. Але через час, переживши шок і трепет виховного процесу, Чарлі і Філ вирішують відкрити свій дитячий сад під назвою Черговий тато. ©Kino4ua Черговий тато 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?