Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Бейб

Рік:
Ор. назва:
Babe
Країна:
Австралія, США
Режисер:
Кріс Нунен
Тривалість:
01:31:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Це своєрідна адаптація тексту Джорджа Оруелла та дитячих казок про світ тварин. Основне посилення – важливість людського ставлення до представників світу чотирилапих, адже вони не тільки все відчувають, а й здатні виражати емоції. Сюжет побудований на життєвій історії милого порося. Вже давно він живе на скотарні, де частина жителів вільно говорить звичною людині мовою. Це свідчить про їхній небувалий розум, ось тільки це вміння треба приховувати від господаря ферми. Коли останній все ж таки починає підозрювати про незвичайні здібності чотириногих, то вирішує використовувати їх на благо господарства. Спочатку було важко уявити, що може з цього вийти. Але чим більше людина дізнається про можливості такого типу, тим більше вона розуміє свою нікчемність у володінні природою. На жаль, не всі ставляться до розуму тварин настільки ж позитивно, як людина. Так, вівці не хочуть гуляти разом зі свинями, а собаки проти того, щоб їхнє місце сторожів зайняли представники іншого класу тварин. Головному персонажу – поросяті – треба переконати їх усіх, що спільне господарство буде тільки на благо, адже світ живих істот нарешті поєднається в гармонії. ©Kino4ua Бейб 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?