Kino4ua.com
R

Ідеальна пастка

Рік:
Ор. назва:
Welcome Home
Країна:
США
Режисер:
Джордж Ратліфф
Тривалість:
01:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HiWayGrope
У родині Брайана і Кессі настав період охолодження відносин. Вони вже не так романтично налаштовані один до одного як на початку свого подружнього життя. Здавалося б невеликі дрібниці, невдоволення тим чи іншим вчинком, словом і навіть поглядом вже починають дратувати, викликати неприязнь провокуючи сварку, а часом і скандал. Однак, вони як і раніше відчувають один до одного почуття і не бажають руйнувати шлюб. Тому було прийнято рішення спробувати розпалити іскру в остигаючи відносинах. Для цього, Брайан і Кессі після розмов, орендували на вихідні прекрасну романтичну віллу розташовану в дуже мальовничому місці в Італії, використавши для цієї мети сайт під назвою «Ласкаво просимо додому».
Подружжя в глибині душі сподівалися що саме в такому місці їм вдасться налаштуватися на потрібний лад і відновити нормальне сімейне життя в любові та злагоді один з одним і навколишньої їх природою. Якби вони знали що чекає їх в цьому тихому, дивовижному по красі куточку мальовничої Італії, то напевно тисячу разів подумали про те, чи варто так ризикувати.

Незабаром після того як Брайан і Кессі оселилися на віллі і злегка освоїлися, молода жінка познайомилася з Федеріко, добрим і скажено красивим чоловіком, який живе по сусідству. Мало того, Кессі примудрилася піддатися чарівності Фредеріко і подружилася з ним, чим абсолютно природно викликала ревнощі свого чоловіка. Брайан бачив що зовнішність нового знайомого, його доброзичливе ставлення до дружини почали погрожувати їх шлюбному союзу, який і так перебуває на межі розвалу. Звичайно його поведінка змінилася, і далеко не в кращу сторону, що дуже сильно засмутило Кессі.

Напевно їм треба було взяти та й поїхати з цього місця, але якимось незбагненним чином подружжя виявилися втягнутими в небезпечну гру, де Фредеріко маніпулює ними як того забажає налаштовуючи Брайана і Кессі один проти одного. Чи зможе подружжя встояти перед натиском підступного провокатора або піддадуться його маніпуляціям і почнуть боятися і ненавидіти один одного? ©Kino4ua Ідеальна пастка 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?